Varsa sai nimen

Elämää takana ensimmäiset neljä viikkoa ja varsa sai ensimmäisten ylähampaiden lisäksi nimen.

Moi! Mä olen Ilon Kajastus.

Lapsella ei vielä ole varsinaista kutsumanimeä. Sille on lässytetty milloin mitäkin Murusta Pikku-kaakkiin, toisinaan se on vain Lapsi. Nimi on enne ja sen soisi muutoinkin sopivan kantajansa olemukseen. Toisaalta sen soisi tulevan luontevasti omia aikojaan. Koska luontevuus on toisinaan hommasta kaukana, suon luontevasti vastuun niille, joille se kuuluu - varsan tulevalle ihmisperheelle. Lässytyslinja jatkukoon.




Ps. Varsalla puhkesi sen ensimmäiset hampaat jo joskus viikko sitten. Ensin puhkesivat alahampaat..säästelin uutista, kun kuvittelin saavani aiheesta kuvamateriaalia...paino sanalla kuvittelin.




15 kommenttia

  1. Aivan mielettömän ihana nimi <3

    VastaaPoista
  2. Oi kuinka hieno nimi <3 meillä on saatu aika mojova perheriita varsan nimeämisestä... Vuosi sitten, kun piti keksiä tammalle nimi, niin ei keksitty kuin oriille... Arvaa onko nyt helppoa, kun vihdoin on se ori? ...tammalle olis nyt nimiä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Voisin kuvitella, että meillä olisi kanssa revennyt jonkin sortin maanpäällinen stressihelvetti, jos nimi olisi pitänyt itse keksiä. Onneksi vastuu jakautui varsan omistajille tässä kohtaa =D Helppoa se ei taida olla koskaan. Tsemppiä! Suvi-Simolle lähtee ääni täältä ;)

      Poista
    2. Toi Suvi-Simo alkaa tuntua ihan ok:lta!! nuorempi pojista ehdotti myös Mahti-Mauria :)

      Poista
    3. Nyt pisti poika pahan, tuohan on oikeastaan tosi hyvä =D

      Poista
    4. Mahti-Mauri! :'D En kestääää! Huippu!

      Poista
  3. Nimien keksiminen on ihanaa :) minulla on pitkä lista nimiehdotuksia odottamassa, sekä oriille että tammalle. Harmi vain ettei varsoja ole varmaankaan tulossa vuosikausiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anna: myytkö yhden nimiehdotuksen :)

      Poista
    2. Hih :D En kyllä tiedä miellyttävätkö nämä minun nimiehdotukset muita kuin itseäni, kun eivät välttämättä ole ihan niitä tyypillisimpiä suokin nimiä.

      Poista
    3. Sitä enemmän kiinnostaa mitä erikoisempia on ;)

      Poista
  4. Ihana nimi rakkaalla lapsella :)

    VastaaPoista
  5. On kyllä niin nätti nimi kuin on vaavikin. :) Tuo läsi on edelleeeen niin rakastettava. Uijui.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Meidän uijui on vaihtunut voivoiksi =D

      Poista