Astutus

Eihän tätä hetkeä ehditty odottaa kuin kaksi viikkoa. Kaksi tuskaista kiimaa mittailevaa viikkoa.

Alunperin olin laskenut, että The Day on 13. päivä perjantai kuluvaa kuuta. Ei ollut. Eikä ollut viikko ennen sitä, kuten jossain kohtaa ehdin kuvitella. The Day oli lopulta 18.5.


Viestaus

Ori esitti innokkaan kosiotanssin, ollen lopulta jälleen se viime kesältä mieleen jäänyt herrasmies. Tai no, mikä herrasmies se sellainen on, joka ei ota aktin jälkeen kainaloon ja lepertele lämpimiä? Vipsua ei paljon haitannut. Se oli onnellinen naaman edessä kasvavasta vihreästä ruohosta, johon sai turpansa upottaa. Eikä se haitannut meitä ihmisiäkään, että ori tuli ja teki tehtävänsä vajaassa viidessä minuutissa. Nopea ja siisti toimitus, sellainen sen pitääkin olla.

Mitä follikkeleiden tilaan tulee, niitä oli lopulta kuitenkin kaksi. En kaiketi vain halunnut kuulla totuutta. Ultrassa näkyi tänään enää yksi, 4,3 senttinen. Kahden viikon päästä on syytä kuitenkin pelata varman päälle ja käydä katsomassa, paitsi että tamma on kantavana myös se, että varsoja on todella tulossa vain yksi.

En ole varma kumpaa pelkään enemmän. Sitä, että tamma on kantavana ja 324 päivää myöhemmin meille ehkä syntyy varsa. Silloin eletään huhtikuun ensimmäistä viikkoa..se on aika aikaista kevättä. Vai sitä, että tamma ei vielä jäänyt kantavaksi ja tämä helvetillinen kiimankyttäysrumba jatkuu ja jatkuu ja jatkuu.


- J

Ps. Lisätietoja orista sukupostissa:




8 kommenttia

  1. No tehän olette saaneet jo vaikka kuinka paljon aikaseksi ;) Meillä vielä pähkäillään, että kyllä vai ei... ja jos kyllä, niin millä.....
    Teille me pidetään peukkuja, että tärppää kerrasta (ja että siellä tosiaan on vain se yksi).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siittolanpitäjän sanoja lainatakseni, ollaan harrastettu koko rahan edestä XD

      Poista
  2. Tsemppiä ja kärsivällisyyttä odotteluun! Peukut pystyssä täälläkin, että siellä olisi vain yksi varsanalku tuloillaan. Ja toisaalta, kun ajoissa pääsitte aloittamaan, niin kiimoja on tälle kesälle jäljellä, jos ei heti tärpännyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Seuraavat kaksi viikkoa kuluu kivasti kynsiä syödessä :) Mutta onhan tuo totta, vielä ehtii.

      Poista
  3. Huisin jännää! :D Täällä ollaan kans sormet ja varpaat ristissä!

    VastaaPoista
  4. Olen ehtinyt niin vähän omaa blogia kirjoitella ja muiden lukea, että on mennyt ihan ohi teidän suunnitelmat. Tsemppiä ja toivotaan, että kerta riittää. Aikaisen varsan kanssa ei toki pääse suoraan kesäilmoista nauttimaan, mutta kyllä niidenkin kanssa selvitään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Toivotaan, että kerta riittää. Vaikka meidän tuurin tuntien, tuskin.

      Poista