Ovulaatiot 1/2

Oltiin ennen sianpieremää klinikan pihassa. Koska spermatilaus on tehtävä ennen seitsemää (että se ehtii puolen Suomen takaa ajoissa paikalle). Jos tarve on.


Mä ja follikkelit

Voin heti lähtöön todeta, ettei ole minua varten tällaiset aamun aikataulut, jotka edellyttävät säntillistä selviytymistä. Mutta selvittiin. Se on sinänsä ihme, koska aamun herätyksestä stressaantuneena pomppailin hereille kaiken yötä. Kissa päätti tehdä pesän jalkojeni päälle ja kostaa, kun liikahdin. Kostonsa se suoritti tietokoneen kanssa. Kello oli silloin noin kolme.

Selviytymistä vaadittiin myös yksikkölastautumisesta. Siinähän ei ole mitään ihmeellistä. Ollaan tehty se Vipsun kanssa monta kertaa. Vaan eilenpä päätti tamma stopata kokonaan. Ei traileriin millään. Eikä sitten radalla menty pesupaikallekaan. Ollaan aika näky: Paksu hevonen, joka ei liikahdakaan ja rääpäle, joka sitä takaapäin tuuppaa..yksimielisesti.

Aamulla Vipsu onnekseni marssi traileriin, kun lähtöä tehtiin. Kotiinpaluusta jouduttiin vääntämään. Niin ja siitä pakkopilttuusta.

Ota siitä nyt selvää, minkä sortin lastautumisongelma se semmoinen on, ettei kävellä ollenkaan. Mihinkään. Lastautuminen olikin ainoa asia, joka meillä on kaikki nämä vuodet sujunut muitta mutkitta. Tunaroinnin suhteen meille tarvitaan ihan oma luokitus. Pääasia on olla paras edes jossain?

Eikä sitten ollut tarvetta sille spermasatsillekaan. Toinen kahdesta follikkelista oli ovuloinut ja toinen ovuloitui parasta aikaa. Säästyi yksi reissu illalta, se on kiva.

- J

4 kommenttia

 1. Repesin tuolle kuvalle! Olen vähän nyt pihalla, ehdittekö yhtään kertaa siementää tähän kiimaan? Jos, niin onnittelen, jos ei, pahoittelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että repesit. Naurattaa itseäänkin, kuinka kerrankin kuva kertoo tuntemuksista enemmän kuin tuhat sanaa =)

   Maanantaina siemennettiin ensimmäinen ja viimeinen kerta tähän kiimaan, joten kiitos onnitteluista!

   Poista
 2. Toivotaan, että pikkuiset uivat liisinkiläiset skippaisivat toisen munasolun ja vain toinen jatkaisi matkaa varsaksi asti.
  Mikähän siinä muuten on, että tärkeät aamuherätykset saavat aikaan lukemattoman määrän yöllisiä herätyksiä ja sitten on aina ihan unessa niissä tärkeissä jutuissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tosiaan, näin toivotaan!

   Se on kyllä kumma. Joskus aikaiselle lennollekin on pitänyt ehtiä ja suunnilleen tullut valvottua koko yö ja sitten perillä 2 ensimmäistä päivää menee ihan sumussa kaiken sen valvomisen takia..

   Poista