Työnimi LiibaLaaba

Tiedättehän uhrilahjat?

Neitsyet, lapset ja vuohet, joita vanhat kansat uhrasivat jumalille saadakseen paremman sadon tai mitä milloinkin. Tai juhannustaiat. Kun elokuvissa tai saduissa uhrataan pikku sormi tai vaikka vasen käsi. Rukoillaan ja luvataan mitä tahansa, kunhan "et ota poikaani liian varhain".


Vipsu sai Ruskean sairastuvalta takaisin. Huomatkaa hymy tamman huulilla!

Mietin, josko voisin luvata maailmankaikkeudelle jotain sellaista, ettei se voisi vastustaa lyödä minua taas maahan. Lupaisin antaa varsalle niin kamalan nimen, että ihan vittuillaakseenkin maailmankaikkeus sallisi Vipsun tulla kantavaksi ja synnyttää terveen varsan. Tekisin taikojani, tavallani.

Niin loppukesän paniikkivarsaprojekti sai työnimen LiibaLaaba. Se on vähän niinkuin diipadaapa. Koska nimi on enne, tulee pihakoriste?

Hippos haluaa useamman nimiehdotuksen, joten pistetään papereihin myös Liibasin. Jos se lähtee liipasimesta, se joko ampuu maaliin tai laukkaa sinne?

Tuuriinsa, kun luottaa niin voi huoletta lupailla mitä vaan..

- J

10 kommenttia

 1. Huippuja nimivaihtoehtoja. 😀 Kuulostaa ihan ikäluokkavarsojen nimiltä! Mutta hei, ei nyt mikään loppukesä vielä ole. Hyvin ehtii! Minä olin henkisesti päättänyt tänä vuonna astuttavani tammaani elokuun loppuun saakka. Toki heinäkuun varsa kuulostaa myöhäiseltä mutta silti paljon paremmalta kuin ei mitään. Se on aina vähän mihin vertaa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin! Ehkä sitä epätoivoa lisää ainaiset kaksoset ja taidettiin "tottua liian hyvälle" kun Ilpoa tehtiin. Saas nyt nähdä miten tässä vielä käy :)

   Poista
 2. Meillä odotellaan kiimaa alkavaksi vasta heinäkuun puolivälillä... Valitettavasti alulle ei tosin laiteta Villitille pikkusiskoa (joka voisi olla Älyjätti tai Järkipetti), vaan vähän pienempää tyyppiä. Jännittää, tamma on tosin niin tukeva, että näinköhän edes tiinehtyy... Orinpitäjä tosin oli armollinen ja lupasi, että syksyyn asti saa yrittää. Jatketaan siis laihdutusprojektia tiinehdyttämisyritystenkin ajan (ja niinhän tutkitusti tehdään tammavarsoja). Toivottavasti syksy ei tänä vuonna tule kovin aikaisin... :D

  Ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi silloin, kun Vihru oli ... ultrattu tiineeksi kaksi vuotta sitten? Kuitenkin niin, että kertoilin muistaakseni, että meillä on vasta tamma orin tykönä. Mutta että vertaistuki kelpaa... Tämä vuonna tähän aikaan ei olla niinkään pitkällä. :D Ori on sentään varattu, on sekin jo jotain! Mukava seurailla näitä varsaprojekteja blogeista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järkipetti sai remakan naurun purskahduksen aikaan :D

   Meillä on sama laihisprojekti käynnissä. En tiennytkään, että niin tehdään tammoja, mutta hyvä. Liibalaabasta tulee Lissu :D Toivotaan, että projektinne onnistuu!

   Niitä aikoja se taisi olla. Uskomatonta, miten aika kuluu ja varsat kasvaa.

   Poista
 3. Jospa tämä taika tehoaisi? Tsemppiä! Hermoja repiviä projekteja nämä. Vaikka sitten jos lopputuloksena on terve varsa niin se on kaiken tämän arvoista. Peukut pystyssä täällä!

  Ja tosiaan jos pian tiinehtyisi niin ei se varsa mitenkään supermyöhäinen olisi. Jotkuthan vasta aloittelevat astutuksia tähän aikaan vuodesta (mitä en kyllä henk.koht. ymmärrä, mutta eihän minun tarvitsekaan).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei, niin en enää tiedä mitä kokeilla :D

   Ihanaa, että Ruusalla on kuitenkin Pulla uunissa!

   Kyllähän se niin on, että parempi aloittaa heti alkukesän kiimoihin jo pelivaran takia. Ei ole hyvä liian aikainenkaan mutta sama tilanne tulee siellä toisessa päässä vastaan jossain kohtaa..

   Poista
 4. LiibaLaabahan on just hyvä nimi, löytyy sekä isää että äitiä huumoria unohtamatta!

  ps. Laitoin sulle Facebookissa viestiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että jotkut ymmärtää :D

   En saa viestiä kännykällä auki, mutta palailen ihan tuossa tuokiossa :)

   Poista