Päivänsäde ja menninkäinen


Tai oikeastaan jumalatar ja peruspaavo.

Juolahti jostain mieleen parin vuoden takainen Takaisin Lähtöruutuun-blogipäivitys ja siinä mainittu "Onko hevosesi supertähti"-testi  (Dessa Hockley). Koska aivoilla on tarve nollata, lähdin tälle tielle..


Jumalatar:

Se on jonkun sortin siunaus saada tätä tyyppiä edustava hevoseläin talliinsa asumaan. Pitää pitää siitä kiinni.

Ne antavat takaisin juuri sen verran, mitä saavat. Yleensä paljon. Jumalar tulee sinua vastaan portille ja huutele perääsi. Kaikesta tunteellisesta hömpänpömpästään huolimatta ne ovat fiksuja, varmoja ja turvallisia.

Jumalar tykkää jutella ja ilmaista itseään elein. Jumalar tykkää kosketella ja tulla kosketuksi. Ne ovat suurielkeisiä draamakuningattaria. Ne pitävät hössötyksestä ja huomiosta ympärillään.

Jumalar tykkää reissata ja nähdä uusia paikkoja. Ne ovat vauhdikkaita ja tarjoavat usein paljon sellaista, mitä et ehtinyt vielä pyytää. Jos tänään menee liian lujaa, huomenna saattaa olla jo parempi päivä. Jumalatar tylsistyy helposti.

Pelottavassa tai vaikeassa tilanteessa jumalatar kääntyy puoleesi ja on valmis luottamaan ohjaukseesi. Tämä hevonen opettaa sinulle vuorovaikutuksesta ja suhteista. Jumalar luottaa sinuun ja sinä voit luottaa siihen. Vaikka jumalar tykkää uusista asioista, ihmisestään se ei halua luopua.

Kuvailin teille juuri Vipsun.

Steady Eddy - peruspaavo

Tämä tyyppi on aloitteilijan hevonen. Peruspaavo on tasainen, eikä se yllätä käytännössä koskaan. Peruspaavo osallistuu mielellään kaikkeen tekemiseen ja olemiseen. Peruspaavo antaa virheet anteeksi ja ne ovatkin turvallisia kumppaneita.

Peruspaavo ei kerää pöllöenergiaa tauolla. Se on tyytyväinen oleskellessaan, mutta lähtee silti aina mielellään mukaasi. Peruspaavo yrittää kaikkensa, myös nuori ja kokematon. Paavo ei hämmästy uusissa tai yllättävissä tilanteissa. 

Peruspaavo hehkuu, kun sitä kehuu. Peruspaavo saattaa olla vähän laiska. Se mielummin miettii rauhassa kuin reagoi. Se ei ole palkintopallin ykköspaikalla, mutta se on saattanut aikanaan opastaa sinne monen monta kilpailijaa.

Turvallinen, tasainen ja luotettava, sellainen se peruspaavo on.

Sellainen peruspaavo se meidän Musta on.Seuraavaksi kaivan jostain esiin horoskoopin ja esittelen sen teille. 


- J
2 kommenttia

 1. Vastakohdat täydentävät toisiaan, eiks je?

  Pitipä huvikseen tehdä uudelleen nämä, viime kerrasta kun on jo aikaa. ;) The Reluctant Rock Star x 2 ja yksi seinäkukkanen löytyy täältä. Et onnea vaan jälkimmäiselle, kun yrittää ymmärtää noita kahta muuta.

  PS. Etsin myös joskus heppojen horoskooppia. Löysin vain vanhasta Polle-kalenterista jotain, mutta ne eivät nyt oikein natsanneet. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä ainakin toivoisi! Täydennystä. Voi teidän seinäkukkasta XD

   Saa nähdä joo löytyykö horoskooppeja. Paineet on kovat, kun tuli luvattua =D

   Poista