Turvonneet


Vipsun nisissä on aavistus turvotusta. Tottakai se huolettaa, vaikka loppusuoralla ollaan. Ei kuitenkaan ihan maaliviivalla vielä.

Siinä missä Vipsulla turvottaa tissit, ei omat housut mene kiinni. Olen sellainen vähän erilainen vaatekauppias, jolla ei ole sopivia/istuvia/puhtaita vaatteita. Ylin nappi on melkein aina auki. Paidassa se vielä menee, mutta housut on jo toinen juttu. Vaan ei siitä noloilusta sen enempää..

Olen kuvaillut Vipsun tissejä tiivistyvään tahtiin. Tänään tutkiessani tuotoksia olin huomaavinani, että nisät (keskimmäinen kuva) olisivat emätinvuotoepisodin yhteydessä olleet turpeammat kuin nyt, muutama päivä myöhemmin. 
Mitä enemmän kuvia katson, sitä enemmän turvotusta tuntuu olevan. Viimeisemmässäkin ihan liikaa, levinneenä vain eri suuntaan. Että en tiedä. Tänä aamuna oli vuotoakin taas. 

Tunnustan, ettei turvotusta sinänsä ole aivan mahdottomasti, mutta sitä ei edelliselläkään kertaa ollut juuri enempää, kun maidontuotanto starttasi. Näin ollen vedän pienet pakokauhut ihan vaikka vaan varmuuden vuoksi. Jälleen kerran.

- J


4 kommenttia

 1. Kyllähän se utaretta saa alkaa tekemään, mutta toivotaan kädet kyynärpäitä myöten ristissä, että tällä kertaa pitäisi maidot sisällä siihen asti, että niiden juoja ehtii oikea-aikaisesti pullahtaa maailmaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se noinkin. Ei niitä päiviä enää niin mahdottomasti ole. Ehkä pitäisi alkaa stressata ihan muita asioita kuten kameraa kattoon ja olkia lattiaan =)

   Poista
 2. Ruusalla on ollut välillä tosi paljon turvotusta utareessa (enemmän kuin yhdessäkään noista kuvista), nyt taas vähemmän. Kun turvotusta oli enemmän, lähetin kuvan tisseistä eläinlääkärille (kun laskettuun aikaan oli joku 5 viikkoa) ja kysyin, onko syytä huoleen. Kuulemma ihan normaalia, että alkaa tehdä utaretta, niin kauan kuin itse nisä ei turpoa eikä maitoa tule. Eli utare saa olla turvoksissa, mutta maito ei saisi laskeutua vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Kiitos, tämä rauhoittaa - vähän ;)

   Poista