300 päivää

Kun esikoista odoteltiin, oli tässä kohtaa viritetty kamerat ja hankittu valmiiksi kaikki mahdollinen mitä hankkia voi (paitsi ternimaito). Nyt on jotenkin rennompi ote. 

En tiedä, johtuisiko näennäinen rentouteni totaalisesta aikapulasta, elämän muista murheista vai mistä. Vaikka stressaa niin ei sitten kuitenkaan. Sitten taas jos kysyy joltain, näyttääkö Jenny stressaantuneelta, vastaus voisi olla jotain muuta. Esimerkiksi kuvaelma rautakangesta rektumissa. 

Se on vaan mun perusilme. Sellainen perushapan irvistys.

Mutta koska kolmesataapäivää ja uhkaavasti täyttyvät utareet, oli otettava itseään niskasta kiinni. Kameroita on nyt karsinassa kaksi ja jahka saan unikrapulaiset aivoni hereille, yksi myös pihalla. Niin, että stressaanko? No ei tarvi, kun on kameroita joka sormelle.


Vähän reilumpi muistikortti, jos saisi tällä kertaa vähän videotakin muistoksi.

Asentaminen on superhelppoa. Ilmainen sovellus kännykkään, viivakoodin luku ja valmista!- J


8 kommenttia

 1. Heh, minä taas en ensimmäisen kanssa stressannut puoliksikaan niin paljon kuin nyt! Olihan siinä tietysti monta eroavaisuutta, kuten se, että tamma oli varsonut jo pari varsaa isommasta oriista ongelmitta.

  Vipsullakin alkaa kyllä olla melko vakuuttava mammamaha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tämä on minullakin jokin ohikiitävä mielenhäiriö. Viime yönä nimittäin pomppasin kolmelta ylös ja hyperventiloin. Olin ihan varma, että nyt tapahtuu. No ei tapahtunut.

   Poista
 2. Miten nuo kamerat siis toimii niin että näet puhelimesta? Tallissa on nettiyhteys ja niin edespäin? (oon ihan pihalla tästä nykytekniikasta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostat IP-kameran ja lataat sovelluksen puhelimeen. Syötät sovellukseen nettiyhteyden salasanan ja kameran tiedot. Sitten vaan tuijotat puhelinta yötä ja päivää, kun jäät koukuun XD Aiheesta tulossa vielä yksi päivitys, mutta noin se suurinpiirtein menee.

   Poista
  2. Ahaa, pitääkö kameraan hankkia oma nettiliittymä (tai siis simkortti) vai riittääkö siihen talossa (suht lähellä oleva) wlan? Mietin ite siis tarhaan kameraa jonka avulla voisi kurkkia päivällä poissa ollessaan onko hepat aitauksessaan ja syökö kaikki kun automaatti pudottaa heinät jne...

   Poista
  3. Ei tarvi omaa. Tarvii vain jonkin langattoman netin, johon saa yhteyden. Jos siis talon langaton "ylttää" talliin asti niin toimii sillä kyllä :)

   Poista
 3. Meillä on kanssa useampi päivä pelattu kameraviritysten kanssa. Josko ensi yönä kaikki vihdoin meni nappiin. Patenttina tabletti kamerana ja WardenCam appsilla kuva puhelimeen. Näyttää toimivan hienosti, kunhan a) tallinpitäjä ei nappaa laturille menevää jatkoroikkaa irti, b) asentaa kameran niin, että karsinasta näkyy enemmänkin kuin 1/3, c) hankkii ylimääräisen spottivalon karsinaan, kun night visionillakaan ei riitä valoteho ja d) tarkistaa että se laturi lataa, kun se jatkoroikka on seinässä. =P

  Vrk 308 täällä menossa ja ehkä se elämä voittaa, niin täytyy alkaa varustautua kun edellinen laps on tullut maailmaan vrk 323. Ainakin äskeisellä ell-käynnillä saatiin ensimmäistä kertaa piiiiitkään aikaan synninpäästö lämpöilyn suhteen. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. Patentit on parhaita ja liikkuvat osat tuo kivasti lisäjännitystä. Ihanaa, että alatte olla voiton puolella <3

   Poista