Hei hei hepatiitti

Käytiin kontrollissa. Kolme viikkoa huonoja, huonompia ja ihan ok päiviä takana. Odotukset erittäin varovaiset ja häthätää hallitun pakokauhuiset.

Itkenyt olen paljon. Eilen helpotuksen kyyneleitä.

Vipsun hoitovaste on odotettua huomattavasti parempi. Vatsa on enää viimeistä silausta vaille valmis ja mikä tärkeintä, maksatulehdus reagoi lääkitykseen. Minulla on, uskomatonta kyllä, viittävaille terve hevonen. Kiinni elämässä.
Helpolla tai halvalla me ei tähän päästy, mutta jumankauta, päästiin kuitenkin. Se on se sinnikkyyden ja periksi antamattomuuden hinta. Onnistuminen.

Kuurit syötetään loppuun ja yksi vastustuskyvyn menetyksen myötä vierailulle saapunut virus paketoidaan, sitten se on siinä. Elämä, se saa jatkua.

- J


12 kommenttia

 1. Ihana kuulla, että on valoa tunnelin päässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä uskomattomalta tuntuu, melkein liian hyvää ollakseen totta :)

   Poista
 2. Mahtavia uutisia!!!! On nää mammat kyllä sitkeitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Tässä oli prosentit pahemman kerran vastaan, mutta niin se vaan mamma taas näytti mistä se on tehty. Tsempit myös sinne teille!

   Poista
 3. Mahtavaa! Olisiko Vipsulla sitten kuitenkin ollut tiineyden aiheuttama maksaongelma? Toivottavasti nyt pääsette nauttimaan varsaonnesta ilman lisäongelmia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Raskaustoksemia on ainoa, joka on varmuudella pystytty sulkemaan pois. Mutta raskaus on saattanut osaltaan vaikuttaa paitsi ongelman syntyyn niin sen esiin tulemiseen. Kansainvälinen selvittelyni nimittäin paljasti mahdollisen yhteyden rokotteiden ja maksaongelmien välillä - nimenomaan kantavilla tammoilla. Asia, jota aion selvittää lisää.

   Poista
 4. Jes! Vipsu on niin teräsmamma! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! En edes tajua, miten meille voi käydä näin hyvin. Kai se on se epätodennäköisyys mikä meihin aina iskee. Hyvässä ja pahassa.

   Poista