Yksi asia

Jos saisit muuttaa yhden asian, minkä tahansa, mikä se olisi?

Jännä. Miettimättä, ihan intuitiolla vastasin, että tallin sijaan rakentaisin kunnon pihaton.

Elämässä on menossa sellainen pitkittynyt vaihe, jossa en ole tyytyväinen oikein mihinkään. Tiedättekö sen fiiliksen, kun mikään ei toimi?

Puhelin, jalat, pää, parisuhde, työsuhde, kaverisuhde, mikä tahansa.

Olisin voinut sanoa, että jäisin joutumatta onnettomuuteen. Olisin voinut sanoa, että kivuttomuus. Olisin voinut sanoa terveys. Ikä. Liian kylmä, liian kuuma. Lottovoitto. Muutto ulkomaille. Mutta minä sanoin pihatto.

- J

PS. Syytän tästä Maijua ja Lauraa ;) Liian hienot pihatot teillä!




via me.me

4 kommenttia

  1. :D Hirveen fiini onki! No hei, myyt karsinaelementit hyvällä hintaa ja muutat tallin sillä rahalla pihatoksi! Problem solved! Mie voisinkii perustaa semmosen visiointifirman ku lähtee näin kivasti... :'D

    VastaaPoista
  2. Visiointifirma, kuulostaa hienolta XD

    Talli tosiaan taipuisi muutokseen suht iisisti, mutta piru, kun tunaroin tuossa tallinulkopuolisessa suunnittelussa oikein huolella, mm. jätevesien käsittely on silleen hankalasti, että ei taivu millään ilman edes sitä pientä lottovoittoa. Mutta kun se voitto osuu kohdalle niin siihenhän se sitten "tuhlataan" ;)

    VastaaPoista
  3. Meidän matala maja nyt kauheen koree ole, enkä vielä tiedä onko edes toimiva, mutta toivon parasta! :D

    Lottovoiton sattuessa kohdalle vois ostaa lisää maita ja mantuja niin vois toteuttaa haaveita ja visioita. Mun tarttis vissii ensin lotota? Kai sulla on kuponki vetämässä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän siinä lottoamisessa just ongelmana on, että jää lappu laittamatta XD

      Poista