Pienestä kiinni - Lappeenranta 14.10.2018


Ollaan taas uitu meille tyypillisissä syvissä vesissä pitkä viikko. Tai no, syvä vesi, ehkä semmoinen loputon suo kuvaa tilannetta paremmin. Kun mieli on synkkä, kaikki on paskaa eikä pimeyden takia eteensä näe, on pienetkin ilot tuntuvan suuria.

Lego loisti Lappeenrannan lokakuumassa iltapäivässä. Ennätys ei parantunut, mutta juoksunkulku oli kaiken kaikkiaan erinomainen. Saimme jännätä loppuun asti, tuliko tolppa tauluun.





Joskus jää turvanmitasta kiinni, tällä kertaa sille toiselle. Lego on kuitenkin tarjoillut meille poniravimenestystä kaikkien omistuksessamme tapahtuneiden kahden startin verran. Ensin se oli neljäs ja paransi ennätystään, nyt toinen.




Ylpeämpi en valjakosta voisi olla. Hienosti pistivät hanttiin ja toivat ruhtinaalliset "kahvirahat" kotiin. Juuri tällaista (poni-)raviurheilu on parhaimmillaan, jännitystä ja onnistumisia.

Toki sinne jää aina tulkinnanvaraa ja niitä sitten "märehditään" kotimatka. Paitsi, että en märehtinyt. Olin pitkästä aikaa innoissani ja iloinen. Teki mieli halata maailmaa.




Toisaalta märehtiminenkin on keskimääräistä kivempaa aina selkeän onnistumisen jälkeen. Ponin kanssa on tehty kovasti töitä, se on käynyt säännöllisesti fysioterapeutilla ja sitä on jumpattu orjallisesti ohjeiden mukaan. Kengityskin muutettiin, jotta liike, eritoten ravi, helpottuisi.




On sillä toki ajettukin. Käytiin oikein isolla radalla hiitillä. Nyt sitten mietin, mitä vielä, että viimeisetkin tahtirikot saadaan pois ja poni lentää seuraavassa lähdössä ensimmäisenä maaliin.

Oli mikä oli, tässä ravihuumassa oli ilo maksaa Venda mukaan Suur-Hollolaan.

- J









4 kommenttia

  1. Tuo näyttää kyllä niin mainiolta tapaukselta tuo poni, että pitää kyllä jossain vaiheessa päästä näkemään se ihan livenäkin, siis lähempää kuin silloin Riksun raviradalla :)

    Olen huippuiloinen siitä, että tuo poni tuo ilon hetkiä elämääsi <3

    VastaaPoista
  2. Se on se ravi-ihmisen luonto sellainen, että ei tartte päästä kuin radalle, niin johan jaksaa taas pari vuotta sen voimalla. Saatika, jos pääsee maaliin ja vielä "totoon". Niin raskas ja rakas... raviurheilu <3 Onnea kakkosesta!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tätä ravihumalaa kesti kaksi päivää :) Mutta totta, ei se plajon vaadi, että usko syttyy.

      Poista