Vedenpaisumus

Yliarvostettuja kaiken maailman maneesit ja hankitreenit. Meiltäpä löytyy kahluuallas. Kesään mennessä siinä uidaan jo käsipohjaa. Pienellä parantelulla siihen saadaan syvä pää ja aaltokone.




Parasta omassa tallissa on se, että se on oma. Pahinta omassa tallissa on se, että se on oma. Kenen kentänhoitoa minä nyt kritisoin? 

Joka keväinen ränkätys kaikuu peilin kautta kuuroille korville? Ei suinkaan. Jotta joka keväinen kärsimysnäytelmä ja itkuvirsi ei olisi perusteetonta historiaa, on minun ylitettävä kaikki odotukset. Ennen kaikkea omani. "Don't say why me? Say try me." 

Loputon loskan auraaminen johti, ei kivikovaksi jäätyneeseen kentän pintaan, vaan vedenpaisumukseen. 




Vedenpaisumusta vastaan taistelee puolestani 750 wattinen uppopumppu. Järjetöntä? Voi kyllä. Mutta niin on suurin osa edesottamuksistani. Pilallehan ei voi mennä muuta kuin uima-altaan alku.

- J

4 kommenttia

  1. Tämä talvi on ollut niin haasteellinen, että kuvasi varmaan kertovat sen paremmin kuin edes itsekoettuna. Ja humoristinen sarkasmisi toimii hyvin. Meillä on kenttä tosi hyvässä kunnossa ja tätikin jo uskaltautuu kohta kokeilemaan muutakin kuin käyntiä. Jäätikötkin ovat lähes sulaneet pois. Joten meilläpäin tilanne on yllättävän hyvä. Olikohan tässä vertaistukea... mutta on niin paikasta kiinni, missä kohden talli sijaitsee, tekipä mitä tahansa, niin kenttä voi olla väliaikaisena kahluualtaana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuesta, vertaisesta tai henkisestä =) Juuri tuttava lohdutti, että heillä vesi tulee talliin. Ollaan siis oikeastaan ihan onnekkaita, kun meillä vesi pakkautuu kentälle!

      Poista
  2. Tässä oli kommentti Annalta. Kuvittelin vastanneeni siihen, mutta vastaukseni ja Annan kommentti katosivat. Pyysin sitten Annalta anteeksi ja se anteeksipyyntökin jo katosi johonkin...mitä ihmettä täällä tapahtuu O.o

    Kiitos kuitenkin Anna kommentistasi! Ja anteeksi, että onnistuin sen jotenkin poistamaan ja kaiken muunkin kadottamaan!

    VastaaPoista
  3. Sain kuin sainkin pelastettua Annan kommentin sähköpostin kautta. Kiitos ja anteeksi, koheltaminen loppuu nyt.

    "Anna on lisännyt kommentin tekstiisi "Vedenpaisumus":

    Oman tallin huono puoli on kyllä juuri se, että ei voi raivota kenellekään muulle, jos asiat on rempallaan. :D Mutta on niitä hyviä puolia sentään enemmän. Itselläni tulee tänä vuonna täyteen kymmenen vuotta oman tallin pitoa, enkä pois vaihtaisi enää!

    Minä taidan asua juuri sen ratkaisevan verran pohjoisemmassa, että tämä talvi on ollut ihan siedettävä, ainakin verrattuna edelliseen talveen. Ollaan päästy jopa niihin hankitreeneihin."

    VastaaPoista