Pikku-Ilpon ensimmäinen este


Kentän aidan viivästynyt valmistuminen on tarjonnut kaikenlaisia tekosyitä. Ennen kaikkea sellaisia, joissa Vipsun liikutus ratsain tai irtojuoksuttamalla on jäänyt väliin. Ylempi lautalinja saatiin kasaan, kyhättiin väliaikainen portti ja päätettiin siirtyä suoraan tositoimiin: Irtohypytykseen. Älä kokeile tätä kotona!Tai voit toki kokeilla, mutta ole järkevä ja kuntouta äitiyslomalaista tai muuta toipilasta ensin vastuuntuntoisesti ja repäise vasta sitten..Niin mekin ollaan tosiasiassa tehty, ei ehkä ihan viimeisen päälle, mutta pikku hiljalleen.Vipsu ylitti matalan ristikon kolmesti. Ei kujaan ajettuna, vaan seuraten irrallaan edellä juoksevaa ihmistä. Se sai riittää. Ilpo seurasi emäänsä ensimmäisen loikan jälkeen. Vaihtoehtona oli seurustella yleisöosaston alias allekirjoittaneen kanssa. Kiukkuinen pieni hevonen kuitenkin kurvaili mielummin esteelle. Jarrutti ja mietiskeli, ponnistaen pohdinnan päätteeksi yli.


Tosiasiassahan tämä ei ollut ensimmäinen este, jonka pieni Ilpo ylitti. Sen elämän alku oli plasmahoitoineen yhdenlainen kuvaannollinen este ylitettäväksi, mutta näitä loikkimista vaativiakin esteitä on ollut. Tai oikeastaan ilpo on niitä omaksi ilokseen kehitellyt. Yksi sen suurista suosikeista on piehtaroiva äiti. Täyttä laukkaa kohti ja komeassa kaaressa yli. Ehkä se sisimmässään onkin estehevonen. Ainakin on varaura valmiina!


- J

4 kommenttia

 1. Ihana Ilpo! Tällä hetkellä ei voi muuta kuin hymyillä ja nauraa, kun mielessä kummittelee kuva Ilposta hyppäämässä äitinsä ylitse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. Itsellä episodit herättävät lähinnä kauhunsekaisia tunteita, jotka laukeavat paniikkinauruun. Yleensä onnistuu, mutta toisinaan jalat sotkeentuvat ja seurauksena on epämääräinen kuperkeikka.

   Poista
 2. Hyvinhän Ilpo hyppää :Dd ois kiva jos saisit kuvaa, jos/kun Ilpo hyppäisi emän yli :DDDDD tuleeko Ilposta ravi vai ratsupuolinen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on yritetty saada kuvamateriaalia koko tallin porukan toimesta mutta niin ollaan hitaita hämäläisiä ettei kuvissa ikinä näy muuta kuin emä selällään ja varsa meni jo. Yritykset jatkuvat!

   Ilpoa odottaa monitoimihevosen ura, jonka pääpainona on ravipuolen hommat. Ravuria siitä siis kovasti toivotaan.

   Poista