Legon startti ja Vendan "valjakkotunti"


Vaatimattomuus kuulemma kaunistaa. Voi olla, mutta kun uskoo tekemiseensä, onko pakko nöyristellä?

Lego palasi tänään sorvin ääreen Vermossa. Ponilla on taustalla vaikea loukkaantuminen ja pitkä kuntoutuminen. Yleensä tällaisilta tauoilta palataan "hakemaan ehjää suoritusta". Me sanottiin kaikille, kysyi ne tai ei, että voittamaan lähdetään. Jos ei voittoa niin ennätys paranee ainakin.

Saavutettiin molemmat. (Video lopussa)


Copyright Ville Joki

Nälkä kasvaa syödessä ja nyt olisi kova polte olla geimeissä mukana jo viikonpäästä Jokimaalla. Usko ponin vauhteihin on kova, mutta...Vaikkei olla vaatimattomia, voidaan olla viisaita.

Ehkä me ei revitä, vaikka voitaisiin. Pidetään poni ehjänä ja annetaan sen palautua rauhassa. Tätä hommaa ei kuitenkaan tehdä rahasta. Sen varmistaa jo voittosummat. Ja se vähä täyte päässä, jota järjen ääneksi haluan kutsua.

Houkuttelee silti, paljon.

Siinä, missä ponin startti ei aiheuttanut hysteeristä vatsakipua ja pakokauhuista jännitystä, Vendan ajotunti aiheutti. Vendan kanssa kun tuppaa asiat menemään aina ihan omia uriaan. Make oli kuitenkin jo viime ohjasajotunnilla sitä mieltä, että Venda on valmis kokeilemaan kärryjen kanssa muutakin kuin "ravitreeniä".

Se siitä luotosta omaan tekemiseen. Tasapainottaa kivasti.

Mutta tiedättekös. Se meni tosi hyvin. Tunti, Venda, enkä minäkään mokannut suuremmin. Me ei kuoltu, kaaduttu tai edes kompuroitu.

Kentällä on kokoa 20x40 ja niin me vaan tuon keskenkasvuisen hevoslapsen kanssa ravattiin siinä siksakkia sujuvasti kärryineen päivineen. Pitäisi kuulemma ottaa viikko-ohjelmaan ja täytyy todeta, että mikä jottei.

Ravihevonen, valjakkohevonen ja taivas rajana mitä vielä muuta.

Tätä menestyksen mysteeristä vuorokautta on vielä hetki jäljellä, missähän onnistuisi seuraavaksi.

- J

Edit: Videon liittäminen ei näköjään ollut menestys. Video nyt päivitetty ja näkyy toivottavasti täysimittaisena!




6 kommenttia

  1. Jee, hyvä te! Onnittelut voitosta ja hyvin menneistä treeneistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja HYVÄ TE!!! Onnittelut hienosti menneestä kisadebyytistä!

      Poista
  2. Hyvä te! Voit olla ylpeä jo siitä, että sinulla on 2-vuotias ajohevonen. Albert ei ole vielä edes ohjasajoponi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Albert onkin sitten kiltti ja hyväkäytöksinen 2-vuotias...se on se maailmankaikkeuden tasapaino ;) Ollaan siis molemmat ylpeitä huikeista saavutuksistamme :)

      Poista
  3. Onnea ihan huikeesti ravimenestyksestä <3 Ehkäpä törmäillään jossain niissä yhteyksissä, onhan minustakin tullut ihan virallisesti raviponitäti. Ja mahtaako meillä olla aika samojen sarjojen ponejakin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Teillä taitaa olla rahaa enemmän, mutta ennätykset on kyllä liki :) Onnittelut raviponitäteilystä! Ihan paras laji XD

      Poista