Pikku kriminaali

Lego on se tyyppi, joka tyhjentää toisten taskut, kenenkään huomaamatta. Lego on se tyyppi, joka poliisin nähdessään painaa varmuuden vuoksi kaasua ja pakenee paikalta. Luonnollista siis, että valvontaeläinlääkärin saapuessa tontille, Lego suoritti huomaamattoman taskujen tarkistuksen ja pakeni, ennenkuin viranomainen ehti kiinnittää sen olemassaoloon minkäänlaista huomiota.

Viranomaista hieman hämmästytti omistajan huoleton suhtautuminen yhden hevoseläimen hetkelliseen katoamiseen. Hetken kuluttua viranomaista huvitti etuletistä kansalaispidätetty pikku poni. Suu sillä oli täynnä kaikkea mitä ehti juostessaan suuhunsa saada, lähinnä rikkaruohoja ja risuja. Korvat teki tiettäväksi, että poni on aatteeltaan anarkisti.Lemmikkiponin etuoikeuksiin kuuluu huonokin (ja huvittava) käytös.

Disclaimer: Poni on tottunut olemaan vapaana ja tuntee tontin. Ennen absoluuttista anarkiaa tai alkavaa muistisairautta, pienet reissut piristää. Ei vähiten ihmistä, koska nauru tekee hyvää. Toisaalta myös tarhakavereita, jotka tahtois kanssa. En silti suosittele kokeilemaan kotona!

Meidän tontilla ei tapahdu käytännössä mitään. Tää oli viikon, ehkä jopa kuukauden, kohokohta. Kaikille.
- JEi kommentteja