Sukupuolen selvitystä ja orivalintoja

Nyt se on sitten "sormustestikin" tehty. Testimenetelmästä riippumatta, tulos on aina sama. Masuasukki on sukupuolta poika.
Kun Vipsu oli ollut kuukauden päivät kantavana, olin tästä jo melko varma. Asukki pysytteli visusti piilossa ja Vipsu pissaili kiimojansa. Molempia pidetään merkkeinä orista.

Koska tuo valtava maha on vahvasti kenallaan oikealle, olemme yhä vakuuttuneempia, että näin totta tosiaan on. Poika tulossa, ei se auta. Sormuksen korvikekin teki selvää edestakaista liikettä vaikka kokeilin välillä pistää sen pyörimään.

Eipä se. Jos varsa maailmaan asti saadaan ja se vielä aikuiseksikin kasvaa niin silloin ollaan voitettu paljon. Meneekö varsa myyntiin, jos tällainen voittosuoritus suodaan, on yhä mysteeri, vaikka joskus menin sanomaan joo. Riippuu siitäkin, kuinka vauhdilla seuraava vauva on alulla. Pankkitilin saldollakin saattaa olla sanomista..


Mutteri ja paalinarua..ajaa asiansa

Seuraava potentiaalinen isähevonen on kuitenkin jo päätetty. Toivotaan, että herra on käytössä vielä tämän ja vaikka sen seuraavankin kauden, sikäli mikäli Vipsu ei tahdo varsa alla kantavaksi ruveta.

Koska minä olen kova haaveilemaan, on paitsi tämänhetkisen maha-asukin, myös seuraavan nimi päätetty jo valmiiksi. Siinä on pahaa ennettä, kun menee asioiden edelle, mutta tyyli se on kai tämäkin.

Mites muilla? Joko on nimet päätetty ja/tai seuraava isäkandidaatti löydetty?

- J

10 kommenttia

 1. Minäkin olen melko vakuuttunut siitä, että Ruusan sisuksissa majailee poikaponi. Mutta en välitä! Jos saan kaksi asiaa: Ruusan selviytymisen synnytyksestä ja terveen varsan niin kaikki muu on ihan sama. Nimiä olen pohtinut, mutta lopullinen päätös tehdään vasta, kun näkee tyypin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ne on omatkin toiveet. Jos olen rehellinen, stressi kaiken pieleen menemisestä on niin suuri, että yritän fokusoida itseäni näillä 'ihme lällätyksillä' pois varsinaisen asian ääreltä.

   Poista
 2. Olikohan se nimi *Paniikkiratkaisu*.. sopeisko se ruunalle? Oria toivotaan, mutta ei sen oikeasti ole väliä, kumpi... Kunhan kaikki säilyisi hengissä.

  Meillä orivalintaan luo uutta särmää se, että rotu on "väärä"... Joten ei mitään käryä 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. Paniikkiratkaisu oli varsin naseva nimi ;)

   Jännä nähdä mihin päädytte! Nimen ja "väärän" rotuisen orin kanssa.

   Poista
 3. Mä toivon, että meillä olisi mahassa ori! Helppo toivoa, kun se on menossa toiselle henkilölle, mutta hänellekin käy kumpi vaan ja saa olla orina, jos ei ilmene ongelmia.

  Nimeä ei tarvitse edes yrittää keksiä syntymättömälle varsalle, se on sen omistajalle annettu etuoikeus. Mutta tottahan sitä seuraavaa isäehdokastakin katsellaan, mutta sen aika näyttää, mitä tehdään. Muuttujia on tässä elämässä sen verran paljon ilmoilla, että nyt ei pysty ihan täysillä miettimään hevosen uutta astuttamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä, minäkin alunperin toivoin oria..Toivon, että se teidän "kaaos" siitä helpottaa mielummin ennemmin kuin myöhemmin.

   Poista
 4. Ainakin tyttönimi on päätetty ja melkovarmasti isäorikin. :D Eikö olekin hyvä idea päättää nimi ennen kun on edes eka kiima tullut mihin siementää? :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, löytyihän sitä joku yhtä aikainen :D

   Poista
 5. Meilläkin kanssa on 99% varmasti ori tulossa. Kaikki muu, paitsi vasemmalla puolella oleva maha, astutusajan kuunvaihetta myöten viittaa orivarsaan. =P Pöh. Oisin halunnut tamman. Hyvä puoli tässä on se, että orivarsalle on loistava nimi valmiina. Seuraava isäkandidaattikin on valittuna, jos vaan herra on käytössä ja siirtona saatavissa (tai tulee kyläilemään tamman luo). Kakkosvaihtoehto on varmistettu olevan käytössä ja saatavilla ja vielä backupplanina on kolmas ori kesän viimeiseen yritykseen, jos aiemmin ei nappaa. Lisää jännitystä elämään tuo se, että tää tyttö vaihtaa R-orit J-oreihin. =) Jos siis tämän kesän varsomisesta selvitään kunnialla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Kuinka jännää! Kaikki, mutta varsinkin siirtyminen J-oreihin!

   Hauskaa, että muutkin sortuu "hömppään" ;)

   Poista