Täydellinen hevonen


Jätän tämän tähän muistuttamaan minua ja maailmaa siitä, että minulla on universumin hienoin hevonen. Se on hienoin, koska se on täydellinen.
Onhan se lihava ja huolestuttavan huonokuntoinen. Mutta se on minun täydellinen Vipsuni. Katsokaa, kuinka kaunis se on! Hevonen, joka ei anna periksi.

Hevonen, joka lastautuu kolmellakin jalalla kiukuttelematta ja vaikka omia aikojaan. Hevonen, joka kiukuttelee trailerissa vain jos heinäpussissa on a) väärää heinää, b) liian vähän heinää, c) ei ollenkaan heinää tai mikä toiseksi pahinta d) heinäpussin joutuu jakamaan toisen kanssa.

Hevonen, jonka kanssa voi mennä minne tahansa sillä edellytyksellä, ettei erehdy edellisen kohdan monivalintatehtävässä. Tai jos erehtyy, osaa hyvitellä erehdyksensä.

Hevonen, joka katsoo takaisin kiintymyksen silmin. Hevonen, jonka kanssa on enimmäkseen hemmetin vaikeaa ja kallista, mutta lopulta onnistuu mikä tahansa. Myös matkustaminen ilman heinää ja kaverin kanssa.

Oltiin taas radalla. Koska se on kivaa. Koska sää suosii ja aikataulu antaa periksi. Koska Vipsu tarvii sitä ja rakastaa sitä. Koska minä rakastan katsoa hevostani tekemässä ja elämässä asioita, joista sille tulee hyvä mieli.

Vielä enemmän tykkäisin istua itse kyydissä. Mutta kaikkea ei voi saada. Ei ainakaan yhdellä kertaa..

- J

4 kommenttia

  1. Tuo hevonen tietää, että se on löytänyt mailman parhaan ihmisen. Viban elämä ei ole aina ollut noin ihanaa, että siitä on huolehdittu hyvin ja ymmärretty sen ajatusmaailmaa. Se on nyt niin upeassa kunnossa, että voit olla ylpeä itsestäsi ja tekemistäsi päätöksistä sen suhteen. Vaikka varmasti välillä asiat ketuttaakin, niin Viballa on kaikki hyvin sinun kanssasi. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, äsken tuli kyynel ja nyt sitten itku. Ihanaa, että joku näkee vaivan sanoa jotain näin kaunista! Kiitos <3

      Poista