Juhlan aika

Vuosi sitten vedin voikkarin väärään kurkkuun, kun varsomiskamerassa vilahti raketin lailla maailmaan ammuttu pikku-Ilpo. Kello oli jotakuinkin kymmenen illalla.

Ei voi käsittää, että siitä on jo vuosi. Toisaalta tuntuu, että siitä on ikuisuus. Kaikki se valvominen, päänsärky ja hampaiden kiristys pikku kiukuttelijan kanssa oli jokaisen itketyn kyyneleen, ilon ja surun sellaisen, arvoinen.


Ilpon porkkanakakku

Samaa voi sanoa äitieläimestä. Vuosi sitten Vipsu päätti, että jos juhlia ei järjestetä, hän antaa itselleen sen parhaimman mahdollisen lahjan. Se oli kivasti tehty. Meiltä ihmisiltäkin säästyy nyt juhlien järjestämisen vaivaa, kun saadaan kerralla kilisteltyä molemmille, Vipsulle ja Ilpolle.


♪♫♪ Paljon onnea Ilpo, paljon onnea vaan ♪♪♫
 
Omnomnom

Kakkua kaverille kanssa!

Ahmatti söi koko kakun yhdellä kertaa.





Vipsu ei ollut yhtä auliisti jakamassa eväitään kuin edellä mainittu.

Paljon onnea ja pitkää ikää rakkaat kaakit!

- J

6 kommenttia

  1. Synttärionnittelut kummallekin! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana Ilpo! Paljon onnea, sekä äidille, että tyttärelle! :) Meillä tamma teki varsan omaksi nimipäiväkseen, jälkikäteen on hiukan tullut harmiteltua, kun varsan nimeen ei sitä Vienaa mahdutettu. Varsinkin, kun emät kolmessa polvessa on kaikki Vienoja... :D No, menipäs ohi aiheen. :D Ilposta on kyllä tullut todella kaunis! Ja vuosi on mennyt ihan huiman nopeasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olisihan se ollut kiva jatkumo, mutta hienon nimen annoitte silti!

      Poista
  3. Onnea onnea! Ihania pörriäisiä. <3 :)

    VastaaPoista