Viba - neliveto

Lunta! Sitä saatanallista valkoista puuteria tuntuu tulevan joka tuutista.

Talvi, sen pitääkin olla luminen ja valkoinen - vähän niinkuin joulunkin olisi pitänyt olla, mutta eipä ollut. Nyt sitä lunta tulee parin kuukauden edestä kahdessa päivässä. Kyllä, Jenny kiittelee. Jenny ajaa takavetoista farmari Mersua. Tai no, yrittää ajaa. Se on vähän sama kuin Jennyn ratsastaminen - muistuttaa matkustamista. Autolla tosin mennään jos edetään niin ainoastaan kylki edellä ja valitettavan usein ojaa kohti.

Jos tilanteesta pitää jotakin positiivista löytää niin ehkä se on Tytin hauis, joka tilanteen johdosta kasvaa. Tytti, kun korttittomana on se joka työntää. Niin ja talon isäntä Jani on saanut elämänsä naurut Jennyn toistuvista autonkäsittely edesottamuksista. Riikkakin jo kiitteli, ettei ole nähnyt isännän nauravan niin pitkään aikaan kuin toissa iltaisen revittelyn jälkeen: Jenny latasi jokseenkin ahtaassa pihassa Mersun täyteen työntöön saaden aikaiseksi piruetin ja nolla metriä etenemistä..

No, mutta meillä on Vipsu. Vipsu jota loputtomalta tuntuva lumipyrykään ei pysäytä. Tytti ratsasti tytön ilman satulaa kentälle, jossa otettiin juoksutukset. Pukit lentelivät aivan kuten aina ennenkin. Muutama kierros ratsastusta loppuun ja Viba talutettuna talliin.

Viballa kaikki hyvin, tytöillä kotimatka edessä...

Ei kommentteja