Tunnelin päässä valoa..

..Tunnelin pituus kaksi vuotta.

Sellaisia povasi fysioterapeutti, kun kävi laserilla Vipsun pakaraa parantelemassa. Kaksi vuotta ei ole paljon mitään, kun ajattelen, että Villa Vibaan muutti ensimmäiset hevoset noin kaksi vuotta sitten. Sehän oli ihan eilen. Samalla en tajua, että olen jaksanut tätä hullun myllyä tämän enempää romahtamatta jo kaksi vuotta. Se on niin kiinni, mistä suunnasta zoomailee.

Muuan englantilainen herrasmies lohdutteli eilen. On kuulemma positiivinen asenne ja kannattaa jatkaa hymyilemistä. Kysytään suomalaisilta tuttavilta ja ne toteaa, että hymyilisit enemmän. Jälleen kerran, ihan miltä kantilta katsoo.

Paju paras lääke on ♪♫


Jonkun mielestä kaksi vuotta on ihan liian pitkä aika kuntouttaa hevosta, josta tuskin sittenkään tulee mitään. Siinä ehtii jo kahdessa vuodessa kolhia itsensä uudelleen.

Minusta tämä on rohkaiseva uutinen. Valo tunnelin, joskin pitkän sellaisen, päässä. Ehkä negatiivinen asenne on sittenkin piilossa positiivinen.

- J


9 kommenttia

  1. Tunnelin päässä oleva valo on aina hyvä juttu, oli se tunneli sitten kuinka pitkä hyvänsä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietää vähän mihin suuntaan mennä, kun on joku piste mitä seurata =)

      Poista
  2. Valo on hyvä! Vaikka tunneli on pitkä niin sentään ei ikuinen. Toivottavasti kaikki menee hyvin eikä tule uusia murheita.

    VastaaPoista
  3. Mikä siinä pakarassa siis on? :) Ja miten se noin kauan kestää toipua? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakarassa on vaikea reisilihasvaurio.

      Gluteofemoraalilihas on repeytynyt irti ja sinne on tullut aika rankalla kädellä sitten arpikudosta. Ollaan tuota roikkuvaa kankkua nyt pari kuukautta paranneltu, edellisen klinikkareissun anti löytyy täältä ja kuvat pakarasta mm. täältä.

      Poista
  4. Eli klassisesti kyllä se siitä! Hullun hommaa, mutta minkäs meille mahtaa. Tsemppiä Vipsulle! Ja voimia siulle. <3

    VastaaPoista