Kuvia kaksipäiväisestä

Myöhässähän nämä tulee, mutta talteen on saatava. Lapsi on kuvissa suurinpiirtein kaksipäiväinen. Ei voi käsittää, että sen syntymästä on jo viikko. Ihan usvassa on menty.


Varsuliinin vasta-aineet eivät olleet nousseet odotetusti, joten vielä tehtiin yksi plasmasiirto. Se sujui jo aika rutiininomaisesti. Vaikka varsuliini on melko persoonakas ja oman arvonsa tunteva, se taintuu isosiskoaan helpommin näihin hommiin. Onneksi.

Samalla keikalla lääkäri huuhteli Vipsun kohdun vielä kertaalleen. Nyt tuotos oli kirkas, joten tulehdus taittui yhdellä huuhtelulla. Antibioottikuuri jatkuu kuitenkin vielä viikon.

Saas nähdä ehtiikö usva hälvetä ennen seuraavaa tsembaloa. Toiveissa olisi. Vipsulla usva hälveni kohtunesteiden mukana. Vipsu on ollut enemmän oma itsensä kuin aikoihin. Siis vaativa, kärsimätön ja nälkäinen.

Ruokahan Vipsulle on maistunut, mutta sen laiduntaminen on ollut lähinnä "säälittävää räpeltämistä" verrattuna aikaisempiin kesiin. Mikä ei sinänsä ole haitannut ollenkaan. Tänään varsa on saanut juosta ihan rauhassa, mami on keskittynyt olennaiseen.

Loppuun vielä pari vajaan vuorokauden ikäisestä pikkuihmeestä..- J

10 kommenttia