Pinkkiä sen olla pitää!

Keväinen auringonpaiste herättää. Tulee vimmainen tarve ostaa jotain. Ei niinkään itselleen, mutta kaikille karvaisille lapsilleen. Vipsulla on pisin hankinta lista. Uskomatonta, miten yltäkylläisyydessä lellitellyn hevosen varusteet ovat kadonneet yksitellen jonnekkin matkan varrelle.

Harjoja oli ennen niin, ettei ne mahtuneet laatikkoon. Oli karstaa jos jonkinlaista sen ainaisen karvanlähdön taltuttamiseen ja infernaalisen rapsutteluun. Hikiviilaa ei Furminator korvaa, mutta semmoinen hankittiin nyt. Metallinen hikiviilahan on mitä mahtavin karvaraspi karvanlähtö aikaan. Siis se metallinen, jossa on hammaslaita toisella puolella. Vielä tarvitaan viilakin suihkuttelua silmällä pitäen, mutta juuri nyt en malta odottaa, että pääsen furminoimaan Vipsua.




Rontilla (kissa) on oma Furminator ja käyttökokemusten perusteella, odotetukset ovat korkealla! Kuvamateriaalia luvassa heti, kun tosi toimiin päästään.

Me hankimme Furminatorin Veljekset Wahlstenilta. Hinta 45€ on varsin kohtuullinen, kun hieman asiaa tutkii niin näissä haitari on huima. Kalleimmillaan löysin saman vehkeen netistä yli sadan euron hintaan.

Pointtihan Wahlstenin reissussa oli uusien kuolainten hankinta. Vaikka olen toitottanut, että rautaa ei suuhun laiteta niin päätin kuitenkin antaa kuolaimille vielä mahdollisuuden. Suorille kuolaimille. Toivoin kuolaimille nahkapäällystä, jollaisen vuoksi siis automaattisesti marssin wahlstenille, koska luotto heidän nahkahommiin on korkealla. He nahoittavat varusteet kuin varusteet. Kuolainten lisäksi tarvelistalla oli mustat jalustin hihnat. Meillä on nyt mustassa satulassa ruskeat - mikä tyyli virhe! Eihän sillä ole suorituksen lopputuloksen kannalta yhtään mitään merkitystä, mutta olisihan se kiva jos mustassa satulassa olisi mustat hihnat, eikö?

Mukaan ei tarttunut kuolaimia eikä jalustinhihnoja. Meni taas säätämiseksi mittojen kanssa. Pitää mitata vielä Vipsun suuta, että mahtuu kuolain varmasti nahkoineen päivineen ja jalustinhihnojenkin kanssa mentiin solmuun. Vipsua liikuttaa nyt niin eri pari jalat, että tarvittaisiin jonkin sortin kaikille sopiva. No niihin palataan myöhemmin. Nyt lähti mukaan ihana fuksian punainen satulahuopa ja siihen sopiva riimunnaru.


30 euron edestä kivaa väriä, tukeva huopa ja hengittävää tekniikkaa.

Sisäpuoli ruskea CoolComfort.

8,97 € ruskea/pinkki, ihan niinkuin huopakin.

Ja olihan sillä listalla poskihihnattomat suitset (mustat, meillä on vain ruskeita), harjoja ja pinteleitäkin..niin ja uudet kuljetussuojat sen yhden Vermossa silvotun tilalle...Lista on loputon..

Ei kommentteja