27.10.2011 Raspaus

Raspaus meni hienosti (kuten odotettua) ja otetaan uusiksi taas puolen vuoden päästä. Samalla oli rokotus ja sekin meni ihan melkein huomaamatta (uusitaan kerran vuodessa). Vipsu vaan on niin viisas ♥



Mamy ei ole ihan yhtä viisas, Mamy unohti Vipsun passin kotiin, vaikka siitä oli edellisenä päivänä ollut puhe..Sekin oli sitten tietysti vääräätietoa, koska myöhemmin huomasimme passin olleen koko ajan auton hanskalokerossa..Mamy on vaan latvasta laho, ei voi minkään..

Nyt treeni tauko 4 päivää rokotuksen takia. Sunnuntaina kävellen ja hikoamatta.

-J

Niiinkuin kaikki näissä jutuissa, tämäkin oli täysin uutta Villelle. Ja varmaa on että Villeä jännitti sata kertaa niin paljon kuin Vipsua joka ei tapansa mukaan ollut kiinnostunut muusta kuin porkkanapussista. Eli aluksi annettiin rokotus ja pieni annos rauhoottavaakin kaiken varalta. Sitten kiskottiin SE "hirvittävä leukojenrepiä" auki suussa. Lääkärin työn helpottamiseksi Ville nosti Viban pään olallenla lepäämään. Hermostuminen ja jännityskin alkoi jo väistyä kunnes lääkäri pyysi Villeä pitelemään Viban kieltä suusta pihalla ettei se heilu koko ajan tiellä....kyllähän kaikki on varmasti pitänyt sätkivää kalaa kädessään. Kiinni on pidettävä ettei se pääse irti, mutta liikaakaan ei voi puristaa jottei se kuoleennu. Taas yksi kokemus jota ei pois vaihtaasi!

-V

1 kommentti