Back in the saddle

Eilen tallilla oli taas kaikenmaailman katastrofia..Sen huomasi heti ovesta sisään astuessaan. Paikat oli jotenkin levällään. Mutta eipä arvattu ei, mitä oli taasen tapahtunut. Se voi olla, että karma kulkee mukana ja jämähtää välillä vääriin paikkoihin. Siis Jennyn karma, jotenkin se hävitys seuraa.


Riikka oli saanut "kylmää kyytiä" Leijalta. Vipsu ei onneksi ollut ottanut toisen sekoiluista tällä kertaa mallia ja meidän harjoitukset sujuivat varsin hyvin. Kotimatkalla Vipsu esitti Tytille täydellisen Passagen. Mikälie Vipsulle iski, mutta korkeaa koulutustasoa on vielä syytä epäillä.


Tänään Jenny yritti taas ratsastaa. Edellinen yritys kaatui hevosen epäuskoon ja koukkupolveen, joka ei satulaan "istunut". Nyt kaikki meni hyvin, noin jos jalkaa ajatellaan. Vipsu ei ollut epäuskoinen vaan odotti rauhallisesti, että Mamy pääsi kyytiin. Käveltiin kierros, koska Jennyn jalalla ei vielä ihmeitä tehdä. Sitten iski metsäkone...


Metsäkone aiheutti eniten paniikkia varmaankin Jennyn korvien välissä, koska Vipsu tyytyi pienen hyppelyn saattelemana kuitenkin vain katselemaan konetta ja puhaltelemaan sitä kohti. Naapurin tappajakoira sen sijaan oli liikaa - molemmille. 


Kävely jäi siis siihen kierrokseen. Mutta ei se mitään. Monen kuukauden makaamisen jälkeen Jenny oli saavutukseensa tyytyväinen. Vipsullekin jäi hyvä mieli.Vipsu juoksi vielä pari kierrosta liinassa, heitti ne pakolliset pukit ja pomput selkä kyyryssä kiljahdellen. Lopussa ravi oli rento, molempiin suuntiin.


Todella hyvä päivä!


-J

Ei kommentteja